Misc 09/08/2013

'L'exorcista', a un pas de convertir-se en sèrie de televisió

Joan Callarissa
2 min
Linda Blair és l'actriu que va interpretar la posseïda Regan Macneil al film del 1974 L'exorcista.

Barcelona.Quaranta anys després de néixer L'exorcista podria arribar a la petita pantalla en forma de sèrie. Morgan Creek, que és el propietari dels drets de la pel·lícula, s'està plantejant portar-la a la televisió com una ficció dramàtica. Segons informa el portal especialitzat nord-americà Deadline, Creek s'hauria posat en contacte amb el guionista Jeremy Slater per dur a terme el projecte.

Aquesta adaptació compta amb la participació del productor executiu d'Infiltrados , The ring i Bates Motel , Roy Lee. De fet, l'any passat Lee i Creek ja van treballar plegats. Es van unir per crear aquesta mateixa sèrie amb el guionista Sean Durkin, però el projecte no va arribar a bon port i, per això, Lee ho hauria provat ara amb Slater. No obstant, la resposta de Slater -que encara no es coneix- pot ser en qualsevol direcció, ja que seria el seu primer treball com a guionista des que va començar la producció de Reawakening i The Fantastic Four .

Seguint la tendència

D'uns anys ençà, sobretot des de l'arribada de la crisi, la televisió s'està nodrint de continguts -i també de professionals, com actors o realitzadors- del cinema. Una de les pròximes incorporacions del cinema que anirà a la televisió serà la pel·lícula dels germans Cohen Fargo .

La pel·lícula -del 1996- farà el salt a la petita pantalla en format minisèrie. L'adaptació arriba de la mà dels seus creadors i actors. Tant els germans Cohen com els protagonistes de la cinta, Frances McDormand, William H. Macy, i Steve Buscemi, en són els productors.

A més, un altre aclamat actor de Hollywood s'acaba d'unir al projecte, Billy Bob Thornton, en el paper de Lorne Malvo. El personatge és molt similar a l'interpretat per Buscemi en el film. La cinta explicava la història d'una cap de policia de Minnesota que persegueix els criminals als quals donaven vida Buscemi i Stormare. Han estat contractats per un venedor de cotxes per segrestar la seva dona.

stats