Misc 08/08/2013

L'escot coratge d'Ana Obregón

J.c.
1 min

BarcelonaL'estiu no començava a Espanya fins que Ana Obregón es posava en roba de bany per a la premsa gràfica. Tot i això, el temps va anar passant i les posades en escena estiuenques de la polifacètica artista van quedar relegades a un segon pla, al mateix temps que canviava el biquini pel triquini.

Enguany, però, la mare d'Álex Lequio, fill d'Alessandro Lequio, ha fet un pas més. Ha venut a una marca de còctels l'acte mediàtic que ella mateixa es va inventar. Així, s'ha posat el banyador en una cèntrica plaça de Madrid amb el nom de la marca al darrere. De fet, fer un posat en roba de bany a Madrid és prou exòtic per ser remunerat.

Obregón va explicar a la premsa que sempre li havia fet "molta il·lusió" fer el posat a la seva ciutat. Tanta il·lusió que als seus 58 anys encara no ho havia fet mai allà fins que li han pagat per fer-ho. En l'acte, segons Vanitatis, la filla del creador de la Moraleja assegurava: "He de pagar la universitat del meu fill. M'importa un rave el que diguin de mi". Una mare i un escot coratge.

stats