Misc 25/08/2013

L'ARA celebra els seus mil diaris recordant el camí i mirant al futur

Diumenge oferirà un dossier especial i el dia 8 recuperarà les millors imatges

Ara
1 min

BarcelonaL'ARA publicarà diumenge vinent el seu número 1.000 i per commemorar-ho oferirà una edició especial en què farà una retrospectiva del que ha passat des que va néixer, el 28 de novembre del 2010, i reflexionarà també sobre com seran els pròxims mil dies. D'una banda, les pàgines del diari estaran esquitxades amb una selecció de les cent portades més destacades que ha publicat l'ARA al llarg d'aquests mil números: des de la primera, amb Moisès Broggi i Graciela Noguera, fins a la que va dibuixar Miquel Barceló, o d'altres que recollien alguns dels grans esdeveniments que s'han produït durant aquests gairebé tres anys.

De l'altra, el diari inclourà un dossier especial de vuit pàgines en què s'analitzaran els catorze reptes que hauria d'afrontar Catalunya durant els pròxims mil dies. La celebració de la consulta sobre l'estat propi, la reducció de l'atur i de la pobresa, la millora de l'administració pública o l'increment de la presència catalana en organismes internacionals són alguns dels camps en què es fixarà aquest dossier.

Amb aquest diari -que recuperarà ja el format habitual, sense les pàgines especials incorporades durant l'estiu- es culminarà la campanya Ara farem 1.000 diaris , que des del 15 de juliol ha ofert una selecció dels temes més destacats publicats a l'ARA.

Les millors imatges

La celebració dels mil números es completarà el 8 de setembre amb una edició especial, de col·leccionista, del suplement Ara Tu dedicada exclusivament a recuperar les cent millors fotografies publicades al diari des de la seva aparició.

stats