Misc 31/08/2013

Hugh Jackman, premi Donostia a San Sebastià

S. S. G.
1 min

L'actor australià Hugh Jackman rebrà el Premi Donostia del Festival Internacional de Cine de Sant Sebastià el pròxim 27 de setembre, moments abans de la projecció de l'última pel·lícula que protagonitza, Prisoners. El segon guardó de la 61a edició del certamen l'hi donaran a l'actriu espanyola Carmen Maura.

De l'actor que encarna Lobezno a la saga X-Men , el Festival ha aplaudit la seva "versatilitat", i l'ha elogiat com un actor "polifacètic" que ha aconseguit "calar fons en públics de totes les edats" i aconseguir "grans èxits tant a la pantalla com a l'escenari", amb la seva premiada gira pels teatres de Broadway.

Hugh Jackman, que va estudiar periodisme, ja va aconseguir un Globus d'Or pel seu paper a Los Miserables , on encarnava Jean Valjean, acompanyat dels actors Anne Hathaway i Russell Crowe.

Jackman està ara en plena gira promocional al Japó de l'última pel·lícula d' X-Men , Lobezno Immortal , un film que fins ara ha recaptat més de 300 milions de dòlars (uns 226 milions d'euros). Ja prepara la següent pel·lícula de la saga, que s'estrenarà a finals del 2014 i que duu com a títol X-Men: Days of Future Past .

stats