Misc 03/08/2013

'Glee' abordarà l'abús de drogues i la mort de Monteith

J.c.
2 min

Barcelona.Només dos mesos abans de la tornada de Glee , es van coneixent noves dades sobre la cinquena temporada de la sèrie, i sobre l'esperat tercer episodi, en què Finn Hudson -interpretat pel desaparegut Cory Monteith- morirà. El president de Fox, Kevin Reilly, ha explicat que el capítol girarà íntegrament al voltant de la mort de Hudson. "El personatge del Cory desapareixerà de la sèrie i, en aquest episodi, abordarem directament la drogoaddicció i les circumstàncies que van envoltar la mort del Cory", va anunciar Reilly en roda de premsa.

Mentre que els dos primers episodis seran un homenatge als Beatles, el tercer capítol marcarà una inflexió perquè serà més dur. Però la sèrie farà honor al seu gènere de comèdia altre cop a partir del quart episodi. Després de la tragèdia, es va posposar l'estrena de la temporada fins al 26 de setembre, així com l'inici del rodatge, que va començar dijous.

En la mateixa compareixença, Reilly també va apuntar que la ficció musical acabarà a la sisena temporada: "No espero que la sèrie continuï més de dos anys. Però si descobrim un nou grup de nois i té èxit, qui sap el que passarà? Tot i això, per ara pensem en només dues temporades més". Glee va ser renovada a mitjans d'abril per a dues noves temporades, la cinquena i la sisena. Lea Michele, la nòvia de Monteith, va ser una de les primeres a explicar-ho a través de Twitter. "Quines ganes de saber el que farà la Rachel l'any que ve!", exclamava. De fet, dijous Michele va confirmar via Twitter que estava fent la primera prova de vestuari de la temporada i que ja enyorava Rachel Berry, el seu personatge.

stats