Misc 22/08/2013

Gisele Bündchen es manté com la model més ben pagada

A.c.r.
2 min
Gisele Bündchen es manté com la model més ben pagada

BarcelonaNo hi ha manera de desbancar Gisele Bündchen del primer lloc de la llista de les models més ben pagades del món. Tot i haver estat mare per segon cop al desembre, la top brasilera es manté, per setè any consecutiu, al capdavant d'aquest rànquing que elabora la revista Forbes , segons la qual Bündchen, de 32 anys, va ingressar, entre el juny del 2012 i el d'aquest any, 42 milions de dòlars (uns 31,4 milions d'euros). La revista recorda que recentment la model ha substituït Beyoncé com a imatge de la firma de moda H&M, i que també és la cara, entre d'altres, de Chanel. Això sí, els seus ingressos han caigut en relació amb l'any passat, quan va guanyar 45 milions de dòlars (33,6 milions d'euros).

En qualsevol cas, la resta de models de la llista estan encara a anys llum dels registres salarials de Bündchen. La segona posició l'ocupa ara mateix Miranda Kerr, amb una xifra gens menyspreable però que amb prou feines és una sisena part del qua va cobrar la brasilera: 7,2 milions de dòlars (és a dir, 5,4 milions d'euros). Malgrat tot, l'australiana pot estar satisfeta, ja que l'any passat estava en el setè lloc de la llista, amb 4 milions de dòlars ingressats, de manera que ha escalat quatre posicions gràcies als nous acords amb Mango o Lipton, entre altres, i al manteniment del de Victoria's Secret, marca per a la qual treballa des del 2007. Segons Forbes , però, és a l'Àsia on la model, de 30 anys, està aconseguint els contractes més sucosos.

El podi de les models més ben pagades dels últims dotze mesos el completa un altre àngel de Victoria's Secret, Adriana Lima, que remunta una posició respecte a l'any anterior tot i passar de 7,3 a 6 milions de dòlars (4,5 milions d'euros) ingressats. D'aquests, indica Forbes , "la majoria" provenen del seu contracte amb la marca de llenceria, per a la qual treballa des de l'any 2000.

De fet, les noies de Victoria's Secret tenen una presència especialment destacada en el rànquing de la revista: entre les deu models més ben pagades del món, n'hi ha sis que desfilen per a aquesta firma. A més de Kerr i Lima, també hi apareixen la xinesa Liu Wen -cinquena, amb 4,3 milions de dòlars ingressats-, la nord-americana Hilary Rhoda -sisena, amb 4 milions-, la porto-riquenya Joan Smalls -vuitena, amb 3,5- i la sud-africana Candice Swanepoel -novena, amb 3,3.

Completen la llista la britànica Kate Moss -que cau del segon al quart lloc, amb uns ingressos de 5,7 milions de dòlars-, la nord-americana Carolyn Murphy -setena, després d'haver guanyat 3,6 milions de dòlars durant l'últim any- i l'holandesa Lara Stone -desena, amb 3,2 milions.

stats