Misc 26/06/2013

George Lucas es casa amb Mellody Hobson després de set anys

1 min

El creador de la saga Star Wars , George Lucas -de 69 anys-, s'ha casat amb la que és la seva nòvia des de fa set anys, Mellody Hobson, en una cerimònia religiosa celebrada aquest cap de setmana. Com publiquen diversos mitjans, l'esdeveniment -que, com era d'esperar, va tenir una gran assistència d'estrelles- va tenir lloc a l'Hotel Peninsula, de Chicago, a Illinois, als Estats Units.

L'enllaç va comptar amb la presència d'un gran nombre de cares conegudes del cinema de totes les èpoques, a banda d'altres directors. A la festa hi havia Ron Howard i l'actor Samuel L. Jackson. Jackson va tuitejar: "Llancem un crit galàctic al mestre George Lucas i a la seva nòvia Melody! Enhorabona!" Howard també va recórrer a les xarxes socials: "Va ser una alegria presenciar el casament. [...] Enhorabona, senyor i senyora Lucas".

Mellody Hobson és una alta executiva de 44 anys que va conèixer Lucas el 2006. La relació ha estat informal fins a principis d'aquest any, quan es van comprometre. Aquestes no són les primeres noces de Lucas, que va estar casat amb Marcia Lou Griffin. A més, el director té tres fills adoptats, que han aparegut en les últimes entregues de la saga.

stats