Misc 31/08/2013

Fox estrenarà 'Sleepy Hollow' i 15 sèries més aquesta temporada

Importarà la majoria de novetats del curs produïdes pel seu grup als EUA

Albert Castellví Roca
3 min
A la nova adaptació de Sleepy Hollow, el genet sense cap i Ichabod Crane reprenen la seva batalla a mort 300 anys després d'haver-la iniciat. Fox estrenarà la sèrie a l'octubre.

Barcelona.El canal de pagament Fox vol apostar fort aquesta temporada i ja s'ha assegurat l'estrena en primícia a l'Estat de 16 novetats de ficció que debutaran als Estats Units durant aquest curs. Es tracta, segons destaca la mateixa cadena en un comunicat, de "la major part de les sèries produïdes aquest any per 20th Century Fox", la productora del mateix grup, tot i que als Estats Units seran emeses per diverses cadenes. De totes les novetats, la primera que arribarà a Espanya serà un dels principals asos que Fox té a la màniga: Sleepy Hollow .

'Sleepy Hollow'

El conte de Washington Irving portat al segle XXI

Catorze anys després que Tim Burton adaptés al cinema La llegenda de Sleepy Hollow , de Washington Irving, ara l'Ichabod Crane i el genet sense cap arriben a la petita pantalla, però ho fan traslladats misteriosament des de finals del segle XVIII fins a principis del XXI i encarnats respectivament per Tom Mison (La pesca de salmó al Iemen ) i Ricard Cetrone. La guerra entre tots dos continuarà en aquest moment històric que els és aliè i en què l'Ichabod trobarà una aliada en l'Abbie Mills (Nicole Beharie), una jove policia que ha viscut experiències sobrenaturals i que, per tant, és capaç de comprendre, si més no en part, el que està passant. La sèrie, que debutarà als Estats Units el 16 de setembre, arribarà a les pantalles espanyoles durant el mes d'octubre.

'Crisis'

Un 'thriller' provocat per un segrest a gran escala

El fill del president dels Estats Units ha estat segrestat. I no només ell: tots els seus companys d'escola, fills de les elits polítiques i econòmiques de Washington, eren al mateix autobús i s'han convertit també en ostatges d'una banda criminal. L'encarregat de solucionar-ho serà un agent de l'FBI que ha accedit al càrrec aquest mateix dia. Gillian Anderson protagonitza aquest thriller que la NBC estrenarà a principis del 2014 i que posteriorment es veurà aquí de la mà de Fox.

'24'

La sèrie torna amb els mateixos actors, però només 12 capítols

Quatre anys després del seu comiat, 24 reapareixerà a les pantalles al maig. Kiefer Sutherland tornarà a donar vida a l'agent de la unitat antiterrorista Jack Bauer, mentre que Mary Lynn Rajskub repetirà com a Chloe O'Brian, la seva mà dreta. De fet, bona part de l'equip tècnic, des del director fins als productors i guionistes, reprendrà les seves tasques anteriors en una ficció que tindrà, malgrat tot, una diferència fonamental amb les temporades precedents: en comptes dels 24 episodis habituals -un per a cada hora del dia-, se'n faran 12. Es mantindrà, això sí, el mateix plantejament de narrar, en una temporada, tot el que passi al llarg d'un dia, però comprimint-ho en la meitat de temps.

Comèdies

La nova creació amb actors de carn i ossos de Seth MacFarlaine

El creador de sèries animades com Family guy i American dad , Seth MacFarlaine, és el responsable de Friends with better lives , una comèdia en què tots els membres d'un grup d'amics envegen l'estil de vida dels altres. Es preveu que arrenqui als Estats Units abans que s'acabi l'any, i llavors s'incorporarà també a la nova graella de la Fox, al costat d'un bon grapat d'altres comèdies. Entre aquestes ficcions hi haurà The crazy ones -protagonitzada per Robin Williams-, Back in the game , Dads , Enlisted i Sirens .

Altres sèries

Tornen 'Homeland', 'American horror story' i 'Bones'

La llista de novetats de ficció de la Fox per a aquest curs inclou també els thrillers Those who kill i Gang related , les sèries dramàtiques Legends , Graceland i Witches of East End i les produccions animades Murder police i Chozen . A aquestes estrenes s'hi sumaran, durant la tardor, noves temporades de les ficcions que ja formaven part de l'oferta del canal, com Homeland , American horror story i Bones .

stats