Misc 05/08/2013

Cesc aconsegueix comprar la casa de l'exmarit de la seva nòvia

Quan el magnat Elie Taktouk va veure publicades unes fotografies de la seva dona i el futbolista, fetes a Itàlia, va demanar el divorci immediatament

à.g.m.
2 min
Cesc aconsegueix comprar la casa de l'exmarit de la seva nòvia

BarcelonaEl rival més geniüt del barcelonista Cesc Fàbregas no passeja els tacs per la gespa de cap camp. És un magnat libanès que estava casat amb l'exmodel Daniella Semaan, l'actual parella del blaugrana. I a la humiliació d'haver perdut la dona a mans del jove jugador (26 anys) se li suma ara la d'haver vist com Fàbregas li comprava, a desgrat, la mansió londinenca que l'empresari es va veure obligat a vendre, com a part de l'acord de divorci.

El rumor feia dies que corria i el confirmava ahir el diari Abc : quan el magnat Elie Taktouk va veure publicades unes fotografies de la seva dona i el futbolista, fetes a Itàlia, va demanar el divorci immediatament. La sentència va ser favorable per a l'exmodel i determinava que ell havia de vendre la mansió, valorada en uns 8 milions d'euros, a banda de donar-li a la dona 1,7 milions del preu que s'obtingués de la venda, perquè se'n pogués comprar una de nova. El que no s'esperava és que, amb una tercera persona interposada, qui s'interessaria per la casa seria el mateix Cesc Fàbregas, amb l'objectiu de regalar-la a la seva parella. Algunes fonts xifren en 5,5 milions el preu pagat per la casa, dels quals una tercera part, per tant, tornaran a les arques familiars via indemnització.

Elie Taktouk va apel·lar contra la sentència de divorci, argüint que des del moment que sortia amb el futbolista ja no necessitava suport econòmic. Va emprendre aleshores una campanya mediàtica contra Fàbregas, a qui va denigrar en diverses entrevistes. Però l'apel·lació va ser denegada. Cesc i Daniella Semaan tenen actualment una filla, Lia.

El jugador estava de visita ahir per terres israelianes, en el marc de la gira asiàtica que ha iniciat el club blaugrana. Fàbregas va ser un dels jugadors que va voler deixar el seu desig al Mur de les Lamentacions i va immortalitzar el moment en forma de fotografia pujada a la xarxa Instagram. A la imatge, se'l pot veure cofat amb una kippah , el gorret jueu tradicional, que és obligatori dur en aquest enclavament. El dia anterior la plantilla barcelonista va visitar la basílica de la Nativitat de Betlem, i després va assistir a una recepció al palau presidencial de Mahmud Abbas, el president palestí. El programa va incloure també una recepció del president israelià, Shimon Peres.

stats