Misc 29/08/2013

Catalunya Ràdio tindrà un programa de sexualitat de 10 a 11 de la nit

à.g.m.
1 min

Barcelona.La sexualitat tindrà programa a Catalunya Ràdio. Segons ha pogut saber l'ARA, l'emissora estrenarà aquest dilluns un programa diari, de deu a onze de la nit, que abordarà tots els temes relatius a aquest vessant de la personalitat. Aquesta és una de les novetats que explicarà avui l'emissora pública en la presentació de la graella per a la temporada que ve, en la qual debuta Mònica Terribas al capdavant d' El matí de Catalunya Ràdio . Una de les novetats del magazín matinal és que allarga una hora la seva durada, fins a la una del migdia, amb les últimes dues hores més centrades en l'entreteniment i l'humor.

Pel que fa al nou programa de sexualitat, tractarà l'assumpte amb el rigor en el seu plantejament, però alhora des d'una perspectiva divertida i agosarada. La presentadora de l'espai és una coneguda escriptora de les lletres catalanes, el nom de la qual desvelarà avui l'emissora. Estarà acompanyada pel catedràtic de psiquiatria i psicologia mèdica a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Adolf Tobeña. Autor del llibre El cervell eròtic , un dels èxits de vendes sobre la matèria, Tobeña també és neuròleg. I és una veu coneguda per als oients de Catalunya Ràdio, ja que ha dirigit programes de debat científic a l'emissora. És premi Ciutat de Barcelona de ciència (1992) i premi Avui de periodisme (1991).

La introducció d'aquest programa a la graella suposa escapçar una hora de les dues que tenia Joan Barril i el seu El cafè de la República . L'espai es mantindrà de 9 a 10 de la nit i se centrarà menys en la informació i més en la reflexió i les seccions d'autor.

stats