Mèdia 05/08/2013

'Breaking bad', millor programa segons els crítics dels Estats Units

Aquest any el guardó al programa revelació ha correspost a la sèrie 'The americans', que pròximament estrenarà a Espanya la cadena Fox

à.g.m.
1 min

Barcelona.Quan falta menys d'una setmana perquè Breaking bad estreni els últims capítols abans del final de la sèrie, ha rebut un nou reconeixement: el dels crítics de televisió dels Estats Units, que ahir de matinada la van proclamar millor programa de l'any. L'Associació de Crítics de Televisió entrega aquests premis des del 1985, a partir dels vots de 220 comentaristes d'aquest mitjà. Una de les categories més destacades és la del programa revelació que s'hagi estrenat aquella mateixa temporada. Aquest any el guardó ha correspost a la sèrie The americans, que pròximament estrenarà a Espanya la cadena Fox. Ambientada durant la Guerra Freda, explica la història d'uns espies del KGB que s'infiltren com a ciutadans dels Estats Units.

Els crítics americans també van atorgar el premi a tota una carrera a Barbara Walters. Nascuda a Boston (Massachusetts) el 1929, va presentar diversos programes matinals, tot i que la fama li va arribar gràcies als seus 25 anys com a copresentadora del programa de reportatges 20/20 : ella va ser la primera dona que assumia aquesta funció en un programa de notícies vespertí.

stats