Mèdia 15/08/2013

Ashton Kutcher, el Jobs més 'casual' a Los Angeles

És molt possible que encara no s'hagi recuperat de la sotragada anímica que li va provocar la seva nòvia, l'actriu Mila Kunis

J.c.
1 min

BarcelonaTan informal com acostumava a presentar-se Steve Jobs -el fundador d'Apple- a les cites en què se'l convidava es va presentar l'actor Ashton Kutcher a la premiere de Los Angeles, als EUA, del biopic del creador informàtic. Kutcher, que dóna vida a Jobs a la pel·lícula que porta el seu cognom com a títol, es va presentar a la festa vestit casual amb un càrdigan de color crema i una camisa de quadres a joc amb la corbata, que portava pedres brillants incrustades -res a veure amb l'austeritat de la resta del look .

Potser ho va fer per diferenciar-se de la resta del repartiment, que sí que van posar glamur a la cita, o potser perquè ha interioritzat molt el paper que fa a Jobs . Tot i això, és molt possible que encara no s'hagi recuperat de la sotragada anímica que li va provocar la seva nòvia, l'actriu Mila Kunis, quan, segons afirma The National Enquirer, va dir a Kutcher que no volia fills fins d'aquí quatre o cinc anys com a mínim. Ell, que en té 35, està boig per ser pare. Un somni que haurà d'esperar si vol conservar la seva relació amb la més guapa del món segons FHM .

stats