FICCIÓ
Misc 17/06/2013

Antonio Resines protagonitzarà 'He visto un ángel' a Telecinco

La sèrie presenta un constructor corrupte que suplanta un capellà

Joan Callarissa
3 min
Antonio Resines interpretarà dos bessons en la nova comèdia de Telecinco, que encara no té data d'estrena assignada.

Barcelona.Els rumors que corrien sobre el fet que l'actor Antonio Resines representaria una parella de bessons per a una ficció de Telecinco s'ha confirmat. Al costat de María Barranco, que serà una de les protagonistes femenines de la ficció, Resines donarà vida a dos germans idèntics físicament, però que no tenen res a veure en la seva manera de comportar-se.

De fet, la seva història no pot ser més diferent. L'un és un constructor espanyol que ha begut dels efluvis de la bombolla immobiliària i que s'ha rendit a la temptació i ara arrossega alguns problemes de corrupció que el portaran a amagar-se de la persecució legal. L'altre és un capellà de barri que sempre ha tingut un comportament exemplar, sobretot en comparació del seu bessó, i que es veurà obligat a donar aixopluc al seu germà perquè no l'enxampin, ja que desapareix quan les autoritats el comencen a perseguir.

Dos actors més de la ficció són María Barranco, que serà la dona del regidor d'Urbanisme implicat en la trama del bessó constructor, i Miguel Rellán, que donarà vida al bisbe Aguilar, que està al capdavant del bisbat on exerceix el Resines capellà. Tot i que s'ha donat a conèixer que el bisbe sap que el personatge de Rellán oculta el seu germà fugit de la justícia, encara no se sap si optarà per enfrontar-se o per callar i deixar-lo a l'aixopluc del seu prelat.

No obstant, la sèrie és una comèdia de producció espanyola, una presentació que convida a pensar que acabarà sent una comèdia d'embolics com tantes altres que s'han emès per les televisions estatals. I, de fet, per la poca informació que s'ha fet pública, sembla que serà així. Aprofitant que són bessons, el germà constructor anirà a amagar-se a casa del seu germà i, per si no fos prou, el suplantarà. És a dir, la imatge de feligreses sent ateses al confessionari pel germà constructor és una escena previsible.

Altres actors que apareixeran a la ficció són Julieta Serrano, Lilian Caro, Jordi Vilches i Enrique Villén. La que va ser noia Almodóvar a Átame! i Mujeres al borde de un ataque de nervios farà de mare dels bessons. L'actriu Lilian Caro donarà vida a una dona del barri on s'amaga el constructor i que posarà les coses molt complicades al fals prelat.

Enrique Villén, que va fer de Reina a Los lunes al sol , donarà vida a Boquete, el regidor encarregat d'Urbanisme que demostra una "dubtosa moralitat", segons el presenta Telecinco. El català Jordi Vilches, que ha aparegut a films com Krámpack , interpretarà un capellà novençà que idolatra la figura del pare Ángel, el Resines bo .

Amb aquest repartiment coral, la sèrie està dirigida per Fernando Colomo. El realitzador, que ha firmat altres produccions televisives, dirigirà per a Producciones Mandarina la ficció humorística per a Telecinco. Mediaset situa He visto un ángel sobre l'estela d'altres produccions exitoses en matèria de ficció dels seus canals. De fet, la participació de Resines en la sèrie podria ser una bona garantia d'èxit. El públic espanyol se l'estima i ho ha demostrat en altres ficcions en què ha tingut un paper destacat. Per exemple, Los Serrano . Caldrà veure, però, com qualla l'audiència d'una ficció que es publicita a partir de Resines, l'emblema d'un humor més blanc que el que sol triomfar a la cadena que ha coronat La que se avecina com la comèdia més vista de la televisió espanyola.

stats