Misc 31/08/2013

Andrea Casiraghi es casa avui pel civil

S.s.g.
1 min
Andrea Casiraghi es casa avui pel civil

BarcelonaEl fill gran de la princesa Carolina de Mònaco i segon en la línia successora del Principat, Andrea Casiraghi, es casa avui pel civil al Palau Grimaldi amb Tatiana Santo Domingo, multimilionària hereva colombiana i mare del seu fill, Sacha.

Aquesta cerimònia serà un preludi de l'enllaç religiós que tindrà lloc al gener a la localitat suïssa de Gstaad, una ocasió que servirà també per celebrar el bateig de Sacha. Per a aquesta primera boda, l'únic que el Principat ha demanat als 350 convidats és que "no comparteixin fotografies del casament a Facebook".

Comiat de soltera al mar

"Curem-nos en salut", deuen haver pensat des del Principat. La cunyada de Tatiana, Lauren, ja va penjar ahir a Instagram diverses fotografies del comiat de soltera de la futura esposa d'Andrea Casiraghi. Les seves amigues li van muntar una festa -més aviat tranquil·la- en un luxós iot al bell mig del mar. A la celebració també hi va assistir Carlota Casiraghi, embarassada de l'actor francomarroquí Gad Elmaleh. Tatiana i Andrea Casiraghi, per la seva banda, estan junts des del 2005.

stats