Misc 16/08/2013

Disparen contra un home que portava un ferit als braços

Un vídeo publicat a YouTube mostra el moment en què un franctirador dispara contra un home que auxiliava un ferit

Ara
1 min

BarcelonaDos dies després que la violenta repressió contra els manifestants islamistes deixés almenys 638 morts i 4.000 ferits, la violència continua dominant la vida quotidiana del Caire i altres ciutats d'Egipte. Aquest divendres, més de 30 persones han mort en enfrontaments entre partidaris i detractors del deposat president Mursi, segons dades dels Germans Musulmans.

Els morts són un recordatori que, més enllà de l'acció de desallotjament de manifestants, Egipte està immers en un clima d'enfrontament sectari, amb dos sectors de la població enfrontats. Amb tot, els Germans Musulmans insisteixen que molts dels morts ho són pels trets de franctiradors del règim, que se situen en la part alta d'edificis en zones on hi ha manifestants, o a prop d'àrees on hi ha ministeris i seus oficials. Els franctiradors intenten intimidar la població i, per tant, frenar les protestes i obligar la gent a estar-se a casa.

Aquest divendres un vídeo penjat a YouTube il·lustra de manera gràfica el terror que creen els franctiradors. El vídeo mostra el moment en què algú dispara contra un home que avança pel carrer portant un ferit als braços. L'home cau a terra ferit i demana ajut, mentre el ferit que transportava continua al seu costat sense sentit.

stats