Misc 15/06/2013

Almenys 23 persones mortes, entre les quals 14 estudiants, en un doble atac al Paquistan

Un grup d'insurgents han fet explotar, primer, una bomba a l'interior d'un autobús on viatjaven les estudiants i després han assaltat l'hospital on estaven ingressades

Efe
1 min

IslamabadAlmenys 23 persones, entre les quals14 estudiants, han mort en dos atacs d'insurgents, el primer contra un autobús d'una universitat femenina i el segon contra l'hospital on han ingressat les ferides a Quetta, al sud-oest del Paquistan.

El ministre de l'Interior paquistanès, Chaudhry Nisar, ha confirmat la mort de 14 estudiants, quatre soldats, el comissari adjunt de la ciutat de Quetta i quatre atacants, segons el diari 'The Express Tribune'.

Un gran nombre de persones han resultat ferides i un cinquè insurgent ha sigut detingut.

En el primer atac ha explotat una bomba a l'interior de l'autobús mentre es trobava a l'aparcament de la Universitat de dones Sardar Bahadur Khan. Les estudiants estaven a punt de tornar a casa. En l'explosió han mort 14 noies i professores, a més de resultar ferides diverses persones més.

Les ferides, algunes d'elles en estat crític, han sigut traslladades al complex mèdic Bolan, que ha sigut assaltat per atacants que s'hi han atrinxerat durant diverses hores i han matat quatre soldats i el comissari adjunt.

Els dos atemptats no han estat reivindicats.

El primer ministre pakistanès, Nawaz Sharif, ha condemnat l'atac contra les estudiants de la universitat femenina, un acte que ha qualificat de "covard i inhumà" en un comunicat.

stats