Misc 25/06/2013

Jordi Bacaria és nomenat nou director del CIDOB

Catedràtic en economia, ocuparà el càrrec del Think Tank que fins ara tenia Jordi Vaquer

Ara
1 min

BarcelonaJordi Bacaria, catedràtic en economia, ha estat designat nou director del CIDOB durant la sessió ordinària del Patronat que ha tingut lloc aquest matí a la seu de la institució.

Bacaria, que havia estat proposat pel president del Patronat, Carles Gasòliba, ha estat escollit entre una vuitantena de candidats que s'havien presentant al concurs internacional per ocupar el càrrec.

Bacaria, de 61 anys i nascut a Reus, destaca per "la seva dilatada trajectòria acadèmica, el seu marcat perfil europeu i internacional i el seu reconeixement en ambdós costats de l'Atlàntic que contribuiran a reforçar la dimensió internacional del CIDOB", ha destacat el president de l'organisme, Carles Gasòliba.

El nou director del CIDOB és llicenciat en Ciències Econòmiques i Doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de l'any 2000, Bacaria, és codirector de l'Instituto de Estudios de la Integración Europea a Mèxic i editor de la revista "Foreign-Affairs Latinoamérica". Ocuparà la vacant deixada pel seu predecessor, Jordi Vaquer.

Bacaria també és autor de publicacions sobre integració econòmica, Amèrica Llatina, economia de la Mediterrània, institucions monetàries i elecció pública

stats