Misc 29/06/2013

Presó per a una dona per haver tallat el penis al seu exmarit i haver-lo llençat a la brossa

La dona havia patit abusos sexuals de petita i també n'havia abusat el marit, segons la defensa. Ella mateixa va dir a la policia que havia fet el que l'home "es mereixia"

Efe
1 min
Catherine Kieu, la dona condemnada per haver tallat el penis al seu exmarit, en una imatge de 'Los Angeles Times'

Los AngelesUn tribunal de l'estat de Califòrnia (EUA) ha condemnat a cadena perpètua revisable als set anys una dona que va tallar el penis al seu exmarit i després el va llençar a la galleda de les escombraries, segons els mitjans locals.

La sentència dictada aquest divendres pel tribunal d'Orange County condemna a perpetuïtat Catherine Kieu, de 50 anys, per un delicte de mutilació greu i tortura, però estableix la possibilitat que la dona pot sortir de la presó en llibertat condicional, si hi ha bon comportament, després de set anys, com explica la web de la cadena CBS.

Els fets van succeir al juliol de 2011, quan la parella es trobava en tràmits de divorci, que es va formalitzar un mes després.

Segons la fiscalia, Kieu va drogar el seu exmarit amb fàrmacs i el va lligar al llit, després li va tallar el penis amb un ganivet i el va llençar.

Els advocats de Kieu al·leguen que la dona havia patit abusos sexuals de petita –al seu país d'origen, Vietnam– i que després es van reproduir durant el seu matrimoni, per part del marit, de 60 anys i la identitat del qual no ha estat revelada.

Els defensors de la víctima, de 60 anys, asseguren que l'agressió li ha fet perdre part de la seva vida i de la seva identitat.

Quan la policia li va preguntar per què ho havia fet, Kieu respondre que era el que l'home es mereixia, segons Los Angeles Times.

stats