Esports 30/08/2013

El portaveu Toni Freixa insisteix que la plantilla està tancada

A.l.
1 min
Toni Freixa, portaveu del FC Barcelona.

Barcelona.El portaveu del Barça, Toni Freixa -tal com va fer fa uns dies Gerard Martino-, va assegurar ahir que el conjunt blaugrana no farà cap incorporació en aquest tram final del mercat de fitxatges. "La postura del club és que no cal contractar un central i no estem descontents", va assegurar el directiu, que va puntualitzar que, tot i la intenció de no fitxar, el club està "atent al mercat".

Després de la junta directiva celebrada ahir, Freixa va fer autocrítica en dos aspectes. "No seria encertat dir que la gira va ser un èxit rotund, perquè no ha sigut així. Hi va haver detalls que no van anar com voldríem. Hem fet autocrítica per intentar que les pròximes sí que siguin un èxit rotund", va dir Freixa, que va reconèixer que els 74.536 espectadors que van assistir al Camp Nou contra l'Atlètic de Madrid no van ser una xifra excel·lent. "En una final, el camp ha d'estar ple. N'hem de fer autocrítica. Però el preu o l'hora hi influeixen", va afirmar.

A l'hora d'analitzar els patiments de l'equip contra els matalassers, Freixa va tirar d'ironia. "Estem molt preocupats per anar líders de la Lliga després de dues jornades i haver guanyat la Supercopa. Molt preocupats", va deixar anar sorneguer. Freixa va revelar també la data de la pròxima assemblea de compromissaris, que es farà el primer cap de setmana d'octubre al Palau Blaugrana. L'acte se celebrarà coincidint amb el partit contra el Valladolid.

Finalment, Freixa va defugir qualsevol polèmica amb l'estament arbitral. "El que passa al camp, ho veiem tots. Però tenim plena confiança en l'estament arbitral i l'aplicació de les regles del joc".

stats