Esports 06/08/2013

La defensa encara no s'ha desfet de defectes passats

La rereguarda pateix de manca de concentració, que porta a la concessió de gols infantils, un dels vicis que condemnà l'equip al descens

M.r.
1 min
Pedro Geromel, durant un entrenament duit a terme a Ponferrada.

Palma.El Mallorca ha acumulat cinc victòries i dos empats durant aquesta pretemporada. Les bones sensacions predominen en un equip que comença a assumir els plantejaments del nou tècnic, però que encara manté defectes passats. Sobretot en defensa.

La rereguarda pateix de manca de concentració, que porta a la concessió de gols infantils, un dels vicis que condemnà l'equip al descens. José Luis Oltra haurà de continuar treballant aquest aspecte per començar la temporada amb garanties. De totes maneres, però, la defensa encara patirà diverses modificacions abans que es pugui considerar defenitiva.

En primer lloc, Pedro Geromel, que davant la Ponferradina fou titular i va propiciar el desajustament que possibilità el gol local, no continuarà com a vermell. Una situació molt similar a la d'Antonio López. A més, durant la pretemporada, Oltra ha donat molts minuts al lateral dret del filial, Biel Company, a l'espera de l'arribada d'un lateral polivalent que pugui fer la competència a Ximo que, de moment, no s'ha guanyat el lloc.

stats