Esports 15/08/2013

El capità Nunes diu que estan preparats

1 min

A cinc dies de l'inici de la competició al camp del Sabadell, el capità Nunes va comparèixer ahir en roda de premsa per traslladar el missatge que la plantilla està preparada per al repte. "Sabem que estam a l'inici de tot i que aquesta setmana ja és difetent perquè diumenge començam", va dir el portuguès. "El míster ja ens ha parlat del rival, que és la primera batalla de moltes que tindrem i estam conscienciats que serà un camí difícil, llarg i dur, però ho podem fer bé", va afegir.

En aquesta mateixa línia, el capità va assegurar que la plantilla és conscient d'allò que li espera a la Segona Divisió. "Durant la pretemporada vàrem canviar el xip. Estam a Segona i ja hem jugat davant adversaris de Segona", va dir. Això no obstant, va reconèixer que "al principi costa assumir-ho, però com més ràpid ho assumeixes és millor per a tu i per a l'equip".

Finalment, va voler advertir del perill d'obsessionar-se amb l'ascens, tot i assumir el repte. "Sabem la importància que té aconseguir l'ascens, però l'obsessió és dolenta. S'ha de ser ambiciosos. Som conscients del que volem, però s'ha de dur a la pràctica. Tenim moltes ganes de començar bé i guanyar", va admetre.

stats