Esports 02/08/2013

Una bona mesura del nivell d'adaptació

El Lugo serà la primera topada amb la realitat d'un Mallorca que Oltra vol que "s'hi deixa l'ànima"

Miquel Ramis
2 min
MÀXIMA EXIGÈNCIA 
 José Luis Oltra vol que els seus homes facin les coses bé i juguin un bon partit davant el Lugo, primer rival de la nova realitat vermella.

PalmaApel·lant al sentit de l'humor però deixant clara la seva ambició, José Luis Oltra vol veure damunt la gespa de l'Anxo Carro "el Madrid de la Quinta del Buitre, el Dream Team del Barça, el primer o el segon, el Brasil del 70 o la Taronja mecànica". Això sí, vestits de vermell. Ho vol tot. Amb aquesta mentalitat el Mallorca afrontarà davant el Lugo la primera topada amb la realitat que l'esperarà a la Segona Divisió (20.00).

"Vull veure un equip que jugui bé a futbol i s'hi deixi l'ànima, que faci les coses el millor possible", va resumir el tècnic abans d'emprendre el viatge cap a Galícia, on el Mallorca podrà establir una bona mesura del seu nivell d'adaptació a les exigències de la nova categoria amb els dos partits que hi jugarà: avui enfront del Lugo i diumenge contra la Ponferradina. Sense haver perdut cap duel després d'acumular quatre victòries i un empat a Holanda, els vermells s'enfronten a un conjunt prototípic de la categoria de plata, que tampoc no ha perdut cap enfrontament en els quatre amistosos de preparació que ha disputat.

"Aquests dos partits ens van bé per veure que serà complicat fer les coses ben fetes al terreny de joc", va dir el tècnic. Oltra vol que els seus homes coneguin la nova realitat que els espera a partir del cap de setmana del 18 d'agost: els estadis, els terrenys de joc, els arbitratges... Així, l'equip tocarà de peus la nova categoria en la qual s'haurà de fer fort.

Amb la plantilla encara per tancar, Oltra va explicar que la seva intenció, llevat que es produeixin lesions, és que els onze jugadors que formin l'equip titular juguin "els noranta minuts". De tota manera, la formació que surti d'inici no permetrà fer-se una idea de l'equip titular que començarà el campionat de Lliga. Tal com va assenyalar, "crec que en aquests moments no hi ha cap plantilla de Primera o de Segona tancada", per la qual cosa la del Mallorca encara patirà canvis que poden ser substancials.

Destacà que "hauria de venir algun jugador més perquè la plantilla encara és un poc curta", en un clar missatge a la direcció esportiva. Així, el Lugo de Quique Setién serà la primera presa de contacte amb la nova realitat que espera a un Mallorca en ple procés d'adaptació.

stats