Esports 17/08/2013

Salamero, "convençut" de les opcions del Sabadell

"És importantíssim començar bé la temporada i la veritat és que estam convençuts que podem guanyar el Mallorca", va indicar.

M.r.
2 min
L'entrenador del Sabadell, Javi Salamero, vol començar bé el curs.

Palma.Després de molt de temps empantanegat fora de les categories professionals del futbol de l'Estat, el Sabadell afronta la tercera temporada consecutiva a la divisió de plata amb un projecte de capital japonès i amb la intenció de consolidar la feina feta en aquests dos cursos per Lluís Carreras. Javi Salamero va agafar les regnes del nou projecte arlequinat amb la intenció de fer créixer l'equip i situar-lo amb opcions de pegar el bot a Primera. Amb aquesta motivació, el Sabadell iniciarà el curs davant el Mallorca "convençut" que poden guanyar un dels gallets de la categoria. L'entrenador va destacar la importància de començar el curs amb bon peu. "És importantíssim començar bé la temporada i la veritat és que estam convençuts que podem guanyar el Mallorca", va indicar.

El tècnic té molt clar que s'enfronten a un dels candidats a aconseguir l'ascens i la seva anàlisi va posar molt èmfasi en la capacitat ofensiva d'un equip que conserva dos dels efectius que componien la davantera a Primera Divisió. "Ofensivament tenen molts arguments i segur que a final de temporada estaran a dalt lluitant per l'ascens", va explicar. A més, va afegir que "és un molt bon equip, molt ben treballat i que estratègicament és molt bo". El Sabadell comença la temporada enfrontant-se al Mallorca, la Ponferradina i el Deportivo. Salamero sap que el Mallorca i el Deportivo són dos dels conjunts amb més opcions de tornar a Primera aquest curs mateix. En aquest sentit, digué que intentaran "posar les coses molt difícils" a uns equips amb "grans plantilles".

Els arlequinats comencen la temporada davant la seva afició i Salamero espera que els seus homes mostrin el nivell de compromís necessari per jugar a casa. "Si hagués de triar, jugaria tots els partits a casa, amb la nostra gent fent-nos costat. Estam molt sensibilitzats amb els nostres i intentarem donar-ho tot en cada partit", va assenyalar.

El Sabadell comença un curs de creixement davant un Mallorca que tindrà la primera presa de contacte amb la categoria a la Nova Creu Alta.

stats