REIAL MALLORCA
Esports 08/06/2013

Pendents de la resposta de Paco Herrera

Serra Ferrer féu balanç del curs i destacà que en cap moment no havia pensat a abandonar

Miquel Ramis
2 min

Palma.El màxim accionista, president en funcions i director esportiu del Reial Mallorca, Llorenç Serra Ferrer, va fer balanç de la nefasta campanya que ha acabat amb l'equip a Segona Divisió. El director esportiu va confirmar que les negociacions amb Paco Herrera estaven molt avançades i que només estaven pendents que el tècnic respongués a la proposta que els havia transmès. En principi, el Mallorca li havia oferit una temporada de contracte, mentre que l'entrenador volia continuar a la banqueta de Son Moix en cas d'aconseguir l'objectiu de l'ascens. El director esportiu estava pendent de la resposta del tècnic. Si no ho acceptàs, José Luis Oltra en seria l'alternativa.

El pobler explicà que s'havia decantat per Herrera perquè "coneix la categoria, té un perfil humà magnífic, és discret, treballador, seriós i molt integrador amb la plantilla".

Balanç

Serra Ferrer va comparèixer davant els mitjans en solitari i va transmetre un missatge de compromís amb l'entitat amb vista a recuperar la condició d'equip de Primera, encara que també va estar mancat d'una autocrítica contundent. El director esportiu va recordar que ja havia demanat perdó a l'afició el mateix dissabte que es consumà el descens i que en cap moment no li havia passat pel cap abandonar el projecte que inicià fa tres cursos.

"M'he pogut equivocar en alguna decisió, però quan s'ha acabat la temporada és molt bo de dir", i afegí que "assumesc la responsabilitat que em correspon, no només en el vessant esportiu, sinó com a mallorquí i mallorquinista, accionista i director tècnic. Em consider capaç per gestionar i dirigir un club com el Mallorca", va sentenciar.

El pobler assenyalà la plaga de lesions que patí l'equip com la "qüestió fonamental" que portà l'equip a l'abisme, una cosa "que no havia vist mai en els 30 anys d'activitat professional". En aquest sentit, recordà que en les primeres cinc jornades l'equip estava en posicions de Lliga de Campions i que en aquells moments ningú njo criticava el projecte. A més, apuntà a la manca de regularitat en les 33 jornades posteriors com l'altra causa del descens.

El president en funcions va voler enviar un missatge de compromís de cara a l'afició en aquesta nova etapa que comença i per la qual se sent amb "il·lusió, idees, força per emprendre el repte". "Ara, toca més Mallorca que mai", sentencià.

Futur

Amb vista a la planificació del proper curs, Serra Ferrer confirmà que Nunes continuarà una campanya més i que Martí estava pendent d'un assumpte amb el Sevilla per confirmar la seva continuïtat. Pel que fa a les sortides, va reconèixer que havien arribat ofertes per a Pina i una de la Lliga nord-americana per a Giovani dos Santos. "Seria una mala gestió si el Mallorca no posàs jugadors al mercat", indicà, reconeixent que hi haurà diverses sortides, com la més que possible d'Ogunjimi.

stats