Esports 17/08/2013

Pedro rep l'alta i admet que arriba "amb ritme"

L'extrem canari accepta el repte de competir per la titularitat amb Neymar

Marta Mauricio
2 min

Barcelona.Pedro Rodríguez va rebre ahir l'alta mèdica després d'uns dies amb molèsties musculars i podrà jugar demà contra el Llevant si Tata Martino ho considera oportú. L'extrem canari, que ahir va passar per la sala de premsa, és conscient que aquest any serà especialment complicat ocupar un lloc a l'onze titular, però no perd la calma. "Estic tranquil. L'arribada de Neymar és una alegria, perquè és un dels millors jugadors del món. Sempre hi ha competència, cada any n'he tingut, i tots estem treballant per poder entrar en l'onze. Després el mister decidirà qui juga", va dir.

Per Pedro, Neymar -l'únic fitxatge del Barça aquest estiu- aportarà molt desequilibri i gol. "És un jugador molt ràpid amb la pilota i molt perillós", va dir. Va afegir que el brasiler "s'està integrant al vestidor i a poc a poc parla més amb els companys" i que aviat "acabarà d'adaptar-se i explotarà totes les qualitats".

Alexis, en forma

El rendiment del brasiler no serà l'únic rival per a Pedro aquesta temporada. També ho serà Alexis, que passa per un moment molt dolç. Pedro va dir del xilè que "és un gran amic i un gran company" i que "és molt bo per a l'equip que estigui en un gran estat de forma".

Pedro va reconèixer que l'equip té "moltes ganes de començar la Lliga i d'afrontar la resta dels partits" que esperen en els pròxims dies. "Volem la Supercopa d'Espanya, per a nosaltres seria una alegria guanyar-la", va confessar el canari, que va avisar que el Llevant "serà un rival complicat" i que a la Lliga caldrà "anar pas a pas".

Preguntat per la pretemporada, Pedro es va mostrar satisfet. "Si ens haguéssim quedat aquí potser hauríem treballat més, però hem treballat bé, hem agafat confiança i ritme", i va assegurar que les seves sensacions són "bones" i que se sent fresc i en forma.

Finalment, va valorar els reforços del Reial Madrid, que seguirà sent el gran rival del Barça aquesta temporada. "El Madrid sempre és perillós. Han fitxat jugadors joves amb projecció. Sempre ens mereix el màxim respecte", va concloure.

Messi, Alves i Valdes, a punt

L'equip va entrenar-se ahir a la tarda amb tots els efectius. Leo Messi, que ja va fer una part de la sessió de dijous, ja ha superat la sobrecàrrega al quàdriceps i va exercitar-se amb tota normalitat amb el grup, com també Dani Alves, que tenia molèsties al turmell, i Víctor Valdés, que dijous havia fet sessió específica de recuperació.

L'equip, que va reforçar-se amb els descartats del Barça B -Ayala, Costa, Quintillà, Miguel Ángel i Bañuz-, tornarà a entrenar-se avui al matí i també a la tarda.

stats