Esports 07/08/2013

No hi haurà més fitxatges sense vendes o rebaixes de sou

Serra Ferrer diu que la prioritat és "quadrar números"

Lluís Planas
2 min

Palma.El Mallorca necessita la sortida d'algun jugador de la seva plantilla o aconseguir un acord perquè es rebaixin el sou aquells que mantenen una nòmina més elevada. Si no és així, no hi haurà cap més fitxatge per a l'inici de temporada a la Segona Divisió a causa de la difícil situació econòmica que travessa el club.

El director esportiu i màxim accionista del Mallorca, Llorenç Serra Ferrer, va ser clar ahir per remarcar que la prioritat ara, a només onze dies perquè comenci la competició, és "esperar que surtin alguns jugadors per poder quadrar els números". Després d'això, afegí que "si el míster creu convenient fer alguna incorcoporació, l'estudiarem, però ara mateix no hi ha tancat res".

Per primera vegada des de l'inici de la pretemporada, el director esportiu es va manifestar de manera tan clara per expressar la necessitat que alguns jugadors amb una fitxa més elevada hagin de deixar el club. Serra Ferrer també assenyalà que "la nostra responsabilitat és trobar línies d'acord amb jugadors que és difícil que puguin continuar en les condicions actuals, i estam centrats en aquesta tasca".

Serra Ferrer no va donar noms, però tothom té al cap que Javi Márquez i Alfaro no acceptaren a principi de l'estiu la rebaixa de sou proposada pel club, cosa que sí que feren els veterans Aouate, Nunes i Martí. El Mallorca, a més, cerca una sortida per a Pereira i no es pot descartar que el club pugui arribar a acceptar una bona oferta per jugadors amb els quals en principi es compta, com Víctor Casadesús.

A la direcció esportiva li preocupa mantenir a Segona Divisió un conjunt salarial de la plantilla massa elevat, amb nòmines més pròximes a la Primera Divisió que no a la categoria que li tocarà militar aquesta temporada al Mallorca. D'aquí que els reforços que encara demana el tècnic José Luis Oltra -principalment un defensa i, si pot ser, un davanter- de moment estiguin aturats.

L'entrenador valencià, no obstant això, no és gaire reivindicatiu amb les incorporacions. Després de la 'minigira' feta a Lugo i Ponferrada, va manifestar que si havia de començar la temporada amb la plantilla de què disposa a dia d'avui, es donaria per satisfet, sempre que no hi hagi més sortides.

Serra Ferrer va fer ahir les esmentades declaracions a la llotja presidencial de l'Iberostar Estadi després de la presentació de Reciclajes Pérez com a nou patrocinador del club. L'acord signat amb aquesta empresa és per les dues pròximes temporades i els jugadors del Mallorca lluiran el nom de Reciclajes Pérez en una de les mànegues de les samarretes.

stats