Esports 16/08/2013

Nadal es desfà amb facilitat de Becker en el debut a Cincinatti

Brillant campió en el torneig de Mont-real del passat cap de setmana, va tornar a mostrar la gran forma en què es troba

Ara
1 min

Cincinatti.El mallorquí Rafel Nadal, quart cap de sèrie, va mantenir la seva marxa triomfal en el debut del torneig de tennis de Cincinnati després de vèncer per 6-2 i 6-2 l'alemany Benjamin Becker i va aconseguir el pas a la tercera ronda.

Nadal, brillant campió en el torneig de Mont-real del passat cap de setmana, va tornar a mostrar la gran forma en què es troba i només va necessitar una hora i 17 minuts per quedar-se amb el triomf, el segon que ha obtingut en els duels contra Becker .

El jugador alemany no va tenir res a aportar al camp davant un Nadal inspirat en totes les facetes del joc, que va treure amb seguretat, va restar millor i va saber definir en els punts decisius.

Nadal va ser encara superior en l'intercanvi i mai li va donar opció al tennista alemany, que va entrar al quadre principal a través de la fase de classificació, i la seva gran virtut va estar en mantenir lluitant tot el partit. El tennista de Manacor tindrà com a adversari a la tercera ronda el búlgar Grigor Dimitrov, que va vèncer també fàcil per 6-3 i 6-2 el nord-americà Brian Baker.

Si Nadal supera la tercera ronda, en quarts de final podria enfrontar-se al suís Roger Federer, sisè cap de sèrie, que també va guanyar en el seu debut en imposar-se 6-3 i 7-6 (9-7) a l'alemany Philipp Kohlschreiber.

Federer tindrà de rival a la tercera ronda un altre alemany, el veterà Tommy Haas, onzè cap de sèrie, que va derrotar per 6-4 i 6-1 el català Marcel Granollers. Nadal s'enfrontarà per tercera vegada a Dimitrov, de 22 anys, a qui ha guanyat en els enfrontaments anteriors.

stats