Misc 19/08/2013

Martino: "Ha superat totes les meves expectatives"

Albert Llimós
1 min

Barcelona.Gerardo Martino no vol treure conclusions precipitades després de l'exhibició contra el Llevant. Això sí, marxa del Camp Nou satisfet del que va oferir el seu equip. "Evidentment, són bons símptomes, però això tot just comença. Ha superat totes les meves expectatives".

L'argentí va reconèixer que anhelava l'arribada d'aquest partit inaugural. "Estava una mica ansiós perquè comencés la Lliga i avui això m'ha deixat tranquil", va explicar.

Martino vol centrar-se en el seu equip i defuig mirar sempre al Reial Madrid. "No crec que hi hagi necessitat de mirar a l'altra banda, sobretot perquè nosaltres tenim coses per millorar", va explicar el tècnic, que va reiterar la idea que aquest equip no ha de fer coses noves sinó recuperar les que feia molt bé. "Sóc un enamorat dels conceptes del Barça i el meu deure és recuperar coses que els jugadors van deixar de fer. La meva aspiració és que ells cobreixin totes les expectatives de joc, però no oferir res nou perquè tot ho han fet abans", va dir.

Les assignatures en les quals el Barça pot millorar les va enumerar sense cap tipus de problema. "Es pot tenir més intensitat i pressionar més estona", va especificar. En la pressió, però, l'equip va evolucionar. "La novetat són la quantitat de minuts que ho hem fet", va detallar.

El tècnic argentí va demanar paciència amb Neymar i va explicar el canvi de Messi. "La temporada és molt llarga, estalviar minuts al cap de quatre o cinc partits equival a un partit de descans. Com que ell és molt intel·ligent, ens vam posar d'acord molt ràpid. En un partit equilibrat ningú trauria Messi del camp, cap boig ho faria", va dir.

stats