Esports 31/08/2013

El Mallorca, condemnat per l'acomiadament de Terrasa

El motiu de l'acomiadament de Terrasa fou la negativa a signar el fitxatge d'Alejandro Alfaro

M.r.
2 min
Els tribunals donaren la raó a Pere Terrasa i el Mallorca l'haurà d'indemnitzar.

Palma.El Mallorca i els seus serveis jurídics varen patir ahir un nou revés judicial. El Jutjat Social número dos de Palma va considerar que l'acomiadament de Pere Terrasa del Mallorca quan n'era el director general va ser improcedent. Així, el club va ser condemnat a indemnitzar amb un total de 95.625 euros l'executiu, ja que en la sentència que es va fer pública es va considerar que no hi havia una causa justificada per acomiadar-lo.

La sentència, de la mateixa manera que ja féu la fiscalia en un informe previ, va reconèixer que la relació de Terrasa amb el club era laboral. El Mallorca havia basat la seva defensa a negar aquesta relació i considerar que com a executiu de l'entitat no tenia dret a la indemnització.

Cal recordar que l'enfrontament de Terrasa amb els rectors del club vermell es remunta a l'agost del 2011, quan n'era el director general. El motiu de l'acomiadament de Terrasa fou la negativa d'aquest a signar el fitxatge d'Alejandro Alfaro pel suposat pagament de comissions a un intermediari a Suïssa. Aquella operació va suposar una despesa de 750.000 euros en el traspàs, una xifra que anava destinada al Sevilla, i d'un milió d'euros a una societat amb seu al petit estat alpí, tal com va denunciar Terrasa.

Terrasa, accionista i membre del consell d'administració de la Societat Anònima Esportiva (SAE), veu com els jutjats li han donat la raó en una batalla paral·lela a la que es viu en el consell d'administració.

D'aquesta manera, la sentència se suma a la que també va donar la raó a Erik Larsen, qui fou ajudant de Michael Laudrup a la banqueta vermella, i en la qual es va considerar que l'acomiadament del tècnic danès va ser igualment improcedent. En aquella ocasió, el club va ser condemnat a indemnitzar-lo amb un total de 113.069 euros.

D'aquesta manera, Terrasa, que va ser director general de l'entitat en dues etapes, va veure com la justícia li donava la raó i condemnava el club.

stats