Misc 19/12/2013

El Madrid supera el tràngol de l'Olímpic de Xàtiva

El Lleida i el Sant Andreu, eliminats pel Betis i l'Atlètic de Madrid

N.g./à.g.
Ángel di María, que va marcar el segon gol del Reial Madrid, fent una centrada contra l'Olímpic de Xàtiva.

BarcelonaFrancis, el porter de l'Olímpic de Xàtiva, feia 936 minuts que no rebia cap gol, però tan sols va poder mantenir la seva porteria a zero durant un quart d'hora al Santiago Bernabéu, on el Reial Madrid no va badar i va superar sense ensurts el tràngol d'una eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei que va arribar al partit de tornada amb el marcador empatat. L'equip que entrena Carlo Ancelotti va superar el rival valencià (2-0) gràcies als gols d'Asier Illarramendi i Ángel di María, que va marcar de penal.

Asier Illarramendi es va estrenar ahir marcant el seu primer gol com a jugador professional. El basc, que havia disputat 73 partits amb la Reial Societat i el Reial Madrid, va celebrar l'assistència de Jesé, que va aprofitar les absències de Cristiano Ronaldo i Gareth Bale per compartir davantera amb Morata. Carlo Ancelotti va moure la banqueta en una segona meitat en què l'equip local va buscar el tercer gol contra un Olímpic de Xàtiva que va tancar amb una bona imatge la seva participació en la Copa del Rei.

El Lleida, a un gol dels vuitens

El Lleida Esportiu i el Sant Andreu no van poder passar ronda tot i que van oferir una bona imatge davant del Betis i de l'Atlètic de Madrid. Els lleidatans van ser els que més a prop es van quedar d'aconseguir ser a vuitens. I és que tot i que van rebre dos gols en els primers deu minuts de partit (el Betis es va avançar amb gols de Paulao al minut 5 i Amaya al 10), els de la Terra Ferma van aconseguir empatar el partit amb un gol d'Osado abans del descans (min 38) i un altre de Mata tot just sortir dels vestidors (min 55). Tot i buscar-lo en els últims minuts, els de Toni Seligrat es van quedar a un sol gol de passar a vuitens després de fer un gran partit al Benito Villamarín.

El Sant Andreu, per la seva banda, també va oferir una bona imatge en la seva visita al Calderón davant d'un Atlètic de Madrid ple de suplents. Carroza va avançar els quadribarrats (min 14). L'equip local va buscar l'empat, però Adrián va fallar un penal i el porter Morales es va convertir en el protagonista del vespre salvant ocasions clares de gol. La resistència del Sant Andreu es va acabar al minut 78: Héctor va fer l'empat i Alderweireld, al 90, tancava el marcador.