Esports 07/12/2013

El Madrid vol sentenciar la seva eliminatòria a Xàtiva

Palma.Sense Cristiano Ronaldo, sancionat i lesionat, el Reial Madrid intentarà resoldre l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei contra l'Olímpic de Xàtiva (22 h, Canal + 1). Els blancs, en línia ascendent, toparan amb un conjunt xativí que espera que el partit sigui una festa. Fa dies que els jugadors són protagonistes als mitjans de comunicació. L'Olímpic fa set partits que no encaixa cap gol al grup tercer de la Segona Divisió B. Per al partit, Carlo Ancelotti va anunciar rotacions i, de fet, va deixar Xabi Alonso a Madrid per precaució.

A diferència del Madrid, el Girona afronta el seu duel d'anada de Copa (18 h, Canal+ Liga / GolT) amb la missió de deixar l'eliminatòria oberta per a la tornada. Els gironins s'enfronten a un Primera, el Getafe, que arriba a Montilivi sense Lisandro López i amb els dubtes de Jordi Codina i de Sergio Escudero. Un altre matx destacat és el Sant Andreu-Atlètic de Madrid. El colíder de Primera cercarà un resultat que li permeti oblidar-se de la tornada i centrar-se en la Lliga.

Avui també es disputen el Celta-Athletic Club (20.00 h) i el Recreativo de Huelva-Llevant (22 h, Canal+ Liga / GolT). Els granota mesuraran la seva irregular trajectòria davant el líder de la Segona Divisió.

D'altra banda, ahir es disputaren cinc partits d'anada. El Betis va agafar avantatge davant el Lleida (1-2) en un duel que va estar marcat per l'homenatge dels dos clubs al difunt futbolista Miki Roqué. El Vila-real i l'Elx hauran de definir quins dels dos es classifica en el partit de tornada, ja que ahir empataren a dos a El Madrigal gràcies a una diana del groc Aquino en el minut 90. La Reial Societat va empatar a 1 a Algesires i el Sevilla s'emportà la victòria davant el Racing.