SEGONA B
Esports 28/04/2014

L’Atlètic Balears es complica la vida al final

Perd davant l’Hospitalet al descompte (1-2)

Els de Nico López no es poden permetre cap errada en els dos partits que resten si volen assegurar-se una posició al ‘play-off’.

PalmaL’Atlètic Balears s’ha complicat la vida al final, tant en el darrer tram del campionat -els de Nico López han perdut tres dels darrers cinc partits- com en el duel d’ahir davant l’Hospitalet, quan encaixà en el temps de descompte la primera derrota com a local de la temporada.

Així les coses, ara els blanc-i-blaus no es poden permetre cap errada en els dos partits que resten si volen assegurar-se una posició en el play-off d’ascens a Segona A. L’Atlètic Balears ha descendit fins a la tercera posició, ha deixat el segon lloc precisament a l’Hospitalet i, empatat amb el Lleida, només un punt els separa dels immediats perseguidors: el Nàstic de Tarragona i l’Elx B, mentre que l’Alcoià també té opcions, a només dos punts.

Els blanc-i-blaus caigueren ahir per primer pic al poliesportiu de Magaluf, davant uns 1.500 espectadors, en el pitjor moment i de manera dolorosa. L’Hospitalet va sorprendre els de Nico López abans del descans, en el minut 37, a través d’un gol de Viale. L’Atlètic Balears ho va intentar durant la segona part de totes les maneres possibles i a cinc minuts del final va obtenir el seu premi, ja que aconseguí l’empat gràcies a una falta directa de Xisco.

Els balearicos continuaren assetjant la porteria rival i semblava que almanco traurien un punt com a mal menor, però en el temps de descompte la defensa blanc-i-blava va badar i una passada en llarg de l’Hospitalet es filtrà entre la defensa perquè Valentín fes l’1 a 2.