Misc 03/08/2013

Il·lusió i paraules d'ànim per a Tito Vilanova

Martino promet als aficionats que l'equip lluitarà per aconseguir èxits per al club

Nuria García
1 min
Il·lusió i paraules d'ànim per a Tito Vilanova

Barcelona.La festa del Gamper sempre serveix perquè els aficionats que s'apleguen al Camp Nou coneguin les cares noves de l'equip. Ahir, els protagonistes eren dos: Neymar i el nou tècnic, l'argentí Gerardo Tata Martino. L'entrenador va ser dels primers que va saltar a la gespa acompanyat dels seus ajudants, mentre que el brasiler Neymar va ser dels últims i va poder constatar ràpidament la il·lusió que ha generat el seu fitxatge en rebre una gran ovació dels aficionats. De fet, tots dos van compartir el protagonisme amb Leo Messi, que un cop més va ser un dels més aplaudits de la tarda.

El capità Carles Puyol va ser l'encarregat d'obrir el torn de paraules per adreçar-se als aficionats. I ho va fer recordant Tito Vilanova. "Volem enviar una abraçada molt forta a Tito Vilanova. Molts ànims, molta força. Estem amb tu", va dir Puyol. El capità va afegir: "Ara és el moment d'estar més units que mai. Si l'equip i l'afició estem junts ho superarem tot i segur que al final de temporada celebrarem algun títol". Puyol va acabar la seva intervenció donant la benvinguda a les noves incorporacions. "Segur que ens ajudaran molt", va dir.

Tata Martino també va adreçar unes paraules als aficionats, als quals va sorprendre amb un "bona nit" en català. "Sento una enorme felicitat per ser aquí. És una satisfacció formar part d'aquest club. Amb el cos tècnic tenim el compromís que aquest any estigui ple d'èxits per a aquesta institució", va dir Martino, que ahir va dirigir el seu primer partit del Barça.

stats