Esports 02/08/2013

Geromel es torna a sumar al grup

M.r.
1 min

Palma.Pedro Geromel ho tenia pràcticament fet amb el Gremio de Porto Alegre brasiler, tal com va assenyalar la setmana passada el director esportiu del Mallorca, Llorenç Serra Ferrer. Tan a prop ho tenia que va demanar al club no viatjar amb l'equip a l'stage d'Oosterbeeck a l'espera que l'acord cristal·litzàs. Però l'acord es va tòrcer i el central brasiler encara continua sota la disciplina de José Luis Oltra, que l'ha inclòs a la llista de 22 futbolistes convocats per viatjar a la minigira pel nord de l'Estat.

"No és assumible que Geromel continuï, però fins que no es trobi una solució no hi ha cap problema", va explicar Oltra, que considerà "fora de tot dubte la seva qualitat futbolística". Oltra el comparà amb Gio i Pina, jugadors que li agradaven però que per la realitat econòmica del club no podien ser a la plantilla. "És inassumible", sentencià l'entrenador resignat per no poder disposar del brasiler.

D'entre els 22 futbolistes que viatjaren cap a Lugo, només Martí Amer i Sergio Díaz no repetiren respecte dels futbolistes del filial que anaren a Holanda. Àlex Moreno, Tià Sastre, Biel Company, Cedric i Charlie Took tornaren a entrar en els plans d'Oltra. Fins i tot, els dos primers, destacats als Països Baixos, podrien acabar de convèncer l'entrenador que tenen un lloc a la primera plantilla. De ganes, no en faltaran.

stats