HANDBOL
Misc 22/01/2017

Espanya pateix però supera el Brasil a vuitens (27-28)

BarcelonaLa selecció espanyola d’handbol es va classificar per als quarts de final del Mundial de França després de derrotar el Brasil (27-28) en un partit igualadíssim i que es va resoldre a l’últim minut. I és que malgrat que Espanya era la clara favorita, el conjunt brasiler va plantar cara i va marxar al descans amb un avantatge de dos gols (18-16) que feia perillar la classificació.

El conjunt que entrena Jordi Ribera, però, va ser capaç de reaccionar i va acabar passant ronda. Això sí, sense escapar-se mai al marcador i amb una renda màxima de dos gols a favor. De fet, el porter brasiler César Almeida, amb 14 aturades (38% d’efectivitat) va ser escollit el jugador més valuós. El rival de la selecció espanyola als quarts de final sortirà avui del duel entre Croàcia i Egipte (20.45 h). D’altra banda, també es van classificar per als quarts l’amfitriona França (que va superar Islàndia 31-25) a més de Noruega (que va derrotar Macedònia 34-24) i Eslovènia (que es va imposar a Rússia 26-32). Els altres partits dels vuitens de final són: Hongria-Dinamarca (16 h), Bielorússia-Suècia (16 h) i Alemanya-Qatar (18 h).