Esports 28/04/2014

El Constància frega la gesta al camp del líder i manté l’alè (2-2)

PalmaEl Constància d’Inca va fregar ahir la gesta d’imposar-se al camp del líder, el Llagostera. Després d’avançar-se en el marcador en els primers 25 minuts per 0-2, amb gols de Masó, en pròpia porta, i de Nico, els d’Ignasi Llompart no pogueren aguantar el resultat i acabaren cedint l’empat.

El meritori punt aconseguit és insuficient per a les necessitats dels de la capital del Raiguer, però almanco els permet conservar un alè d’esperança amb vista a les dues darreres jornades. Els blanc-i-negres són ara mateix a quatre punts del Mestalla, que ocupa la posició de promoció per a la permanència.

El Constància sortí al camp del Llagostera conscient de les seves necessitats i amb la confiança dels darrers bons resultats. Després de l’avantatge aconseguit pels inquers, la clau del partit estigué en el gol dels locals per escurçar distàncies, a través de Tarradellas i just a deu minuts abans dels descans. Tres minuts després de la represa, Enric Pi va posar el 2-2 en el marcador, que el Constància va aconseguir que fos definitiu.