ASCENS A SEGONA B
Esports 18/06/2013

El Conquense serà el darrer obstacle del Poblera

El club presidit per Miquel Bennàssar té una oportunitat única per retornar a la categoria de bronze després de dècades sense poder-hi competir

M. R.
1 min
Ramón Jiménez, entrenador del Poblera.

Palma.El Conquense serà el darrer obstacle del Poblera per aconseguir l'anhelat ascens a la Segona Divisió B. Així ho va establir el sorteig que es va realitzar ahir horabaixa a la seu de la Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas. Els de Ramón Jiménez comptaran amb el factor camp a favor. Disputaran l'anada el proper dissabte dia 22 a Conca i la tornada una setmana més tard a sa Pobla. IB3 oferirà els dos partits en directe.

El conjunt de Castella-la Manxa va finalitzar a la segona posició del grup castellà amb 71 punts, gràcies a les 21 victòries, 8 empats i 9 derrotes que va recollir durant la temporada. En aquests 38 partits, va anotar un total de 58 gols i en va rebre 29. En aquesta fase d'ascens ha eliminat el Manlleu, del grup català, després d'imposar-s'hi per 0-2 a la localitat catalana i empatar a 1 a La Fuensanta, el seu camp. En les semifinals, va deixar a la cuneta el Don Benito, del grup extremeny. En el partit d'anada, disputat a Extremadura, empatà a zero i en la tornada va vèncer per la mínima.

El club presidit per Miquel Bennàssar té una oportunitat única per retornar a la categoria de bronze després de dècades sense poder-hi competir. Davant el Coria, l'afició poblera va demostrar que té ganes d'aconseguir l'ascens amb el suport que va donar a l'equip acudint al camp. Ara, el Poblera, és més a prop que mai del seu objectiu.

stats