BÀSQUET - EUROLLIGA
Misc 11/04/2014

El Barça es distreu amb els àrbitres i llença una renda de 20 punts

L’equip blaugrana pateix la tercera derrota consecutiva

BarcelonaEl Barça es va distreure amb els àrbitres, va malbaratar una renda de 20 punts, va perdre contra el Laboral Kutxa i va patir la tercera derrota consecutiva. Andrés Nocioni, que va anotar 32 dels seus 37 punts a la segona meitat, va liderar la remuntada visitant. El partit, sense cap incidència en la classificació, va tancar el Top 16 de l’Eurolliga i va servir de banc de proves de les Google Glass.

“A la segona meitat han passat coses que no hem entès i hem marxat del partit. Hem perdut la concentració. No hem sabut interpretar l’arbitratge i això ens ha fet perdre la concentració”, va dir Xavi Pascual. “No crec que les tres derrotes consecutives ens afectin. Les emocions dels quarts de final són diferents”, va afegir el tècnic, que va recordar la bona trajectòria del seu conjunt.

L’equip blaugrana, que avui coneixerà el seu adversari als quarts de final, es va allunyar del conjunt basc gràcies a un parcial de 20-4 entre el final del primer quart i l’inici del segon període. Joan Carles Navarro, que va anotar 19 punts (4/4 en triples) en els seus primers 12 minuts de joc, va dinamitar el partit i la renda local va arribar als 20 punts (48-28). Bostjan Nachbar, que també va anotar els primers quatre triples que va intentar, va arribar al descans amb 14 punts (50-35).

La segona meitat dels àrbitres va ser dolenta, però la del Barça nefasta. Distret amb els col·legiats, l’equip blaugrana va perdre la concentració després del descans, quan el Laboral Kutxa va capgirar el marcador amb un parcial de 12-40 (62-75). Andrés Nocioni va liderar la sorprenent remuntada visitant. La renda visitant va arribar a ser de 18 punts (76-94) a tres minuts del final.

El Galatasaray, possible rival

Si el Galatasaray supera avui (19 hores) el Partizan, es convertirà en el rival del Barça als quarts de final. Si perd, l’adversari culer serà el Lokomotiv Kuban, que ahir es va desfer del Bayern Munic (84-75). L’equip blaugrana ha programat els dos primers partits del play-off per al dimarts 15 (19 hores) i el dijous 19 (21 hores).