PRIMERA DIVISIÓ
Esports 28/04/2014

Un Atlètic intractable no afluixa en la seva visita a Mestalla

PalmaL’Atlètic de Madrid va vèncer per 0-1 a Mestalla davant el València i continua una setmana més al capdavant de la classificació de la Lliga, a tres jornades perquè conclogui el campionat. Un gol de Raúl García abans del descans va donar el triomf als de Diego Simeone, en un xoc en què els matalassers van fer gala de les seves millors armes per endur-se els tres punts.

El València va sortir amb molta intensitat davant un Atlètic que sabia que un triomf a Mestalla era una passa decisiva cap al títol. Amb el pas dels minuts, l’equip madrileny es va assentar en el terreny de joc i els locals van començar a tenir problemes per moure la pilota al centre del camp. La fe indestructible de l’Atlètic, acompanyada d’una sortida en fals del porter Vicente Guaita, va dur el conjunt matalasser a avançar-se al marcador a dos minuts del descans, en una passada llarga de Gabi Fernández al punt de penal, en el qual Raúl García va posar el cap d’esquena a porteria i va superar el porter valencià.

Després del descans, l’Atlètic va tenir una immillorable ocasió per augmentar l’avantatge, però Vicente Guaita va guanyar el mà a mà a Diego Costa, que va encarar la meta valencianista. Amb l’entrada de Vargas i Feghouli al València i la sortida de Villa a les files visitants, l’Atlètic va cedir diversos metres en el terreny de joc. A la recta final , Sofiane Feghouli va disposar d’una gran ocasió des de dins de l’àrea, però el seu xut no va entrar.