Cultura 28/12/2014

Pastís de xocolata amb crema

1 min

Coca: Barrejam els ingredients començant pels ous, continuam amb el sucre, llavors la xocolata desfeta, l’oli i les farines i l’impulsor. Ho batem tot fins a aconseguir una pasta lluent fora grums i ben homogènia. Ho enfornam a 165-175ºC uns 20 minuts dins un motlle amb l’ajuda d’un paper de forn. Crema: Posam la llet i la nata en infusió amb la pell de taronja, la de llimona i el canonet de canyella fins que arribi a l’ebullició. Ho deixam reposar i ho bolcam prèviament colat damunt la resta d’ingredients tenint en compte que primer haurem barrejat bé la fècula amb el sucre i haurem hidratat la gelatina. Tornam a posar la barreja al foc per pasteuritzar i coure la crema. Ho deixam refredar. Muntatge: Superposam capes de coca i crema dins un motlle prèviament untat de xocolata i deixat refredar. Deixam que tot agafi consistència a la gelera. Bon profit!

INGREDIENTS

Coca:

125 grams de farina

125 grams de farina d’ametlla

100 grams de sucre

100 g de xocolata amb llet

50 mil·lilitres d’oli de gira-sol

6 ous i 15 g d’impulsor

Crema:

750 ml de llet i 250 g de nata

Canyella, taronja i llimona

200 g sucre i 8 vermells d’ou

40 g de fècula i6 fulls gelatina

I a més, ametlles torrades, xocolata i fruita per decorar

stats