En detall
Cultura 30/06/2013

"No sabem quina serà la darrera cançó que tocarem"

1 min

Concerts

Com diu una de les cançons del grup, "S'ha fet llarga l'espera", i després de 10 anys sense tocar, es retrobaren amb el públic el 31 de maig i 1 de juny a Girona. La propera cita serà aquest dimecres, dia 3 de juliol, al teatre Grec de Barcelona, i dissabte que ve, dia 6, al parc de n'Hereveta de Porreres. El comiat definitiu serà el 19 de juliol a Ciutadella, al castell de Sant Nicolau. Les entrades només es poden adquirir a la pàgina web del grup.

Inesborrables

Els tretze anys de trajectòria de la banda menorquina han deixat una discografia de set treballs. És blau es fester fou el primer, editat el 1991, i tancà l'etapa Història d'un viatge , publicat el 2003. El 1999 Es directe , un doble CD enregistrat en diferents concerts. Després de 10 anys del darrer disc, les cançons més emblemàtiques del grup menorquí continuen sonant, per exemple, cada any al bar l'Aurora de Ciutadella per Sant Joan.

La darrera cancó

"No sabem quina serà la darrera cançó que tocarem", diu Cris Juanico, cantant del grup. "Encara no ho hem pensat i, en qualsevol cas, tampoc no ho volem fer públic, perquè volem que sigui un moment especial", afegeix. La darrera cançó sonarà a Ciutadella, en el concert del 19 de juliol al castell de Sant Nicolau. Serà el darrer comiat i el més especial, tot i que la ciutat ja s'ha acomiadat diverses vegades dels seus músics insignes.

stats