Radiografia
Misc 21/08/2013

Les 5 preguntes més freqüents sobre els 'modernets'

Quines pel·lícules miren? Quina música escolten? Cinc preguntes amb resposta

Ara
1 min
Dibuix hipsters

BarcelonaQuines pel·lícules miren?

Totes les que fan als cinemes Verdi i sempre en versió original. Entre els seus directors preferits hi ha Lars Von Trier, Stanley Kubrick i Hayao Miyazaki. Els agrada sobretot el cinema independent, com ara Mullholland drive , però no diuen que no a una sessió de Resacón en las Vegas.

Quina música escolten?

Tot el que sigui música independent. Són fans de grups d'indie rock com Kings of Convenience o Belle & Sebastian, i de grups clàssics, com Bjork. A casa escolten Radio 3 o iCat, i sobretot estalvien durant tot l'any per anar al Sónar i al Primavera Sound.

Què mengen?

O planten els seus propis ingredients o compren productes ecològics en botigues locals. Els agrada molt dedicar una bona estona a la cuina i fer plats elaborats. Ara bé, quan surten, el seu bar preferit és, sens dubte, l'Starbucks.

On van de vacances?

El seu lloc més apreciat és el barri de Williamsburg, a Nova York. Es tracta de la comunitat per excel·lència de la cultura hipster. Però n'hi ha d'altres com Mission District a San francisco, Shoreditch a Londres i Noord a Amsterdam.

Com es vesteixen?

Els complements típics dels modernets estàndard són: el barret, la barba espessa (el bigoti també és acceptable), les ulleres de pasta i la camisa de quadres. I els de les modernetes: el serrell, les ungles i els llavis pintats de vermell i un top . Si fa fred, porten una jaqueta, però oberta. Els tatuatges són imprescindibles tant per als modernets com per a les modernetes.

stats