Política 20/10/2017

La vicepresidenta del govern valencià equipara el PP amb el grup d'ultradreta España 2000

Oltra ha retret al PP que compari l'assetjament que va patir amb les protestes contra Camps

Daniel Martín
1 min
Mónica Oltra assegura que els extreballadors de RTVV són els que han declinat en diverses ocasions l'oferiment del govern a dialogar.

ValènciaLa vicepresidenta del govern valencià, Mónica Oltra, ha qualificat de "barbaritat" les paraules de la secretaria general del Partit Popular del País Valencià, Eva Ortiz, que després d'assegurar que l'assetjament que Oltra va patir dimecres per part d'un grup d'extrema dreta és "condemnable", ha retret a la dirigent de Compromís que quan era a l'oposició "portés a les Corts Valencianes samarretes amb la cara d'una persona i el lema 'Es busca'".

Oltra ha demanat a Ortiz que es retracti per aquesta "equiparació" i ha assegurat que si les afirmacions expressades per la secretaria general del PP valencià són les que representen el posicionament de la formació conservadora, "ja no cal España 2000, hi ha Eva Ortiz".

Podeu escoltar les paraules de Mónica Oltra en aquest vídeo que la mateixa vicepresidenta del govern valencià ha publicat al seu compte de Twitter.

La vicepresidenta ha defensat que l'assetjament que ella va sofrir el van dur a terme "uns ultres amb la màscara d'un psicòpata assassí cantant lletres feixistes, de nit i davant de casa", mentre que la protesta davant l'expresident Camps era a les Corts i per "denunciar que ens tapaven la boca".

A més de les paraules d'Ortiz, altres dirigents populars, com els diputats Rubén Ibáñez i Alfred Castelló, han publicat aquest divendres piulades per criticar l'actuació d'Oltra en el passat i contraposar-la amb la condemna ferma que la vicepresidenta del govern valencià reclama en aquest moment.

stats