Així es va omplint, tram per tram, l'acte de la diada de l'Onze de Setembre

Ja hi ha més de 50.000 inscrits. La mobilització d'enguany es fa a la cruïlla entre el carrer d'Aragó i el passeig de Gràcia de Barcelona

La cruïlla entre dos dels principals carrers de la ciutat de Barcelona serà aquest any l'escenari de la mobilització de l'Onze de Setembre, la Diada del Sí. Les coordenades són Aragó amb passeig de Gràcia per formar un gran signe de suma (+) coincidint amb la campanya pel 'sí' a la independència de cara al referèndum de l'1 d'octubre.

L'objectiu, segons l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), és traslladar un "missatge positiu" que sigui capaç de "sumar a tothom" en el camí cap a l'estat propi. L'ANC vol convertir la cruïlla en un "esclat de colors" a favor de la República Catalana fent un repàs de totes les mobilitzacions que hi ha hagut fins ara.

49 trams

Com és habitual en les mobilitzacions de la Diada, la manifestació es divideix en trams per assegurar una distribució homogènia dels participants. Aquest cop n'hi ha 49 i, de moment, ja hi ha més de 50.000 inscrits, segons han explicat fonts de l'ANC a TV3. L'ocupació dels trams és, ara mateix, la següent:

  • 1 tram ple
  • 1 tram gairebé ple
  • 2 trams amb ocupació alta
  • 1 tram amb ocupació mitjana
  • 7 trams amb poca ocupació
  • 37 trams amb ocupació baixa

Pots inscriure't a la mobilització de la Diada aquí

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web o per telèfon, i de manera individual o en grup. El sistema atribueix un tram segons la comarca on viu el participant. Ja hi ha més de 1.000 autocars inscrits, segons ha afirmat aquest dimecres el president de l'ANC, Jordi Sànchez.

La Diada del Sí començarà a les 17.14 h, però l'organització recomana ser al tram assignat a les 16.00 h.