Política 22/04/2014

Dimiteix el regidor del PP que apareix en una foto on sembla preparar una ratlla de cocaïna

José Vicente Adsuara, regidor de Nules, nega consumir droga i presenta una denúncia a la Guàrdia Civil

Ara
1 min

BarcelonaConsumeix cocaïna José Vicente Adsuara? La resposta per a milers de persones que han vist la imatge a les xarxes socials és afirmativa. En la fotografia es veu el regidor del PP de Nules, a la Plana Baixa, amb una targeta de crèdit a la mà. Està manipulant alguna cosa en un full damunt d'una taula. A simple vista, sembla pols blanca. El regidor ho nega, ha anunciat una denúncia contra 'Castellón Confidencial', el mitjà que ha difós la imatge, que ha obtingut d'un lector anònim, i ha presentat la seva dimissió. Després de la polèmica originada, el regidor ha renunciat als seus càrrecs amb l'argument que, d'aquesta forma, es podrà "concentrar a netejar la meva imatge". Adsuara diu que no volia perjudicar el PP.

El fins aquest diumenge regidor, que a més de ser tinent d'alcalde de Nules era portaveu i regidor d'Hisenda, Patrimoni, Platges, Ocupació i Promoció Lingüística, a més de coordinador electoral del PP de la localitat, ha dit que "afirmen que estic consumint drogues" però ho ha "desmentit rotundament", i ha assegurat que la imatge "està treta de context, feta en una reunió d'amics en una broma". Adsuara considera la difusió "totalment injustificable i inexplicable".

Segons Adsuara, no hi ha res a la taula, raó per la qual ha presentat una denúncia contra 'Castellón Confidencial' amb l'argument que "atempta severament contra la meva intimitat i el meu honor". El regidor del PP afirma que no està manipulant cocaïna, "i molt menys consumint-la".

stats