Política 05/04/2014

Moren una dona de 30 anys i un nadó en sortir de la carretera a la C-59 a Palau-solità i Plegamans

Les víctimes anaven al seient de darrere del cotxe. El conductor del turisme ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona

Acn
1 min
L'accident s'ha produït al km 7 de la C-59 / ACN

Palau-solità i PlegamansUna dona de 30 anys i un nadó han mort aquest dissabte a la matinada en la sortida de via d'un cotxe a la C-59 a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), segons han informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L'avís del sinistre s'ha rebut a les 00.18 hores al quilòmetre 7 de la C-59, a tocar de Gallecs i del veïnat de Can Maiol. Un turisme que circulava en sentit Caldes de Montbui ha sortit de la via i, com a conseqüència de la topada, han mort les dues persones que viatjaven a la part posterior del vehicle: un nadó i una dona de 30 anys, Míriam C. A. i veïna de Caldes de Montbui. El conductor del cotxe ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona.

En l'accident hi han intervingut 7 dotacions de Mossos d'Esquadra, 5 vehicles de Bombers de la Generalitat, que han realitzat tasques d'excarceració, i 2 unitats del SEM. Pel que fa a afectació viària, la calçada ha estat tallada en ambdós sentits durant quatre hores.

stats