POLÍTICA
Política 05/04/2014

La crida de l'ANC per la Diada: formar una gran V a la confluència entre la Diagonal i la Gran Via

L'Assemblea proposa primer omplir les places majors de tots els municipis del país al matí

Marc Colomer
1 min
L'assemblea general ordinària de l'ANC a Tarragona. TJERK VAN DER MEULEN

BarcelonaL'ANC es proposa omplir les places majors de tots els municipis catalans el matí de l'Onze de Setembre per mostrar la determinació social per exercir el dret a decidir el 9-N. L'organització proposa després portar al Parlament el manifest que s'haurà llegit en els 947 municipis catalans i acabar després la jornada omplint la confluència de la Diagonal amb la Gran Via de Barcelona des de la plaça de Glòries per forçar amb una nova gran mobilització el referèndum del 9 de novembre.

Una gran mobilització en forma de V, la "V de via, V voluntat, V de votar i V de victòria", ha subratllat Ferran Civit, membre del Secretariat Nacional de l'ANC. Posteriorment, l'ANC també té previst de fer entrega al Parlament dels milers de firmes recollides en el marc de la campanya 'Signa un vot per la independència'.

Mobilització diària per mantenir la tensió fins al 9-N

A més, l'ANC promourà des de l'Onze de Setembre fins al 9 de novembre un acte cada dia sota la campanya 'El país que volem' per tal de "demostrar que estem preparats" i mantenir la tensió i garantir així que la convocatòria de la consulta es fa efectiva. "Estigueu segurs que el 9 de novembre votarem!", ha clamat la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals.

stats