Política 20/10/2014

Rajoy demana "seny" a Mas i que abandoni aliats "extremistes"

El president espanyol ha assegurat durant la reunió de la direcció del PP que als catalans no els convenen més eleccions

Europa Press
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha demanat aquest dilluns "seny" al president de la Generalitat, Artur Mas, en relació amb la situació oberta a Catalunya i que s'abandonin aliats "extremistes", segons han informat a Europa Press fonts populars assistents a la reunió de la direcció del partit.

Rajoy ha subratllat que a Catalunya es necessita no perdre el temps i centrar-se en governar. Segons ha dit, als catalans no els convenen més eleccions, sinó que necessiten estabilitat, seguretat i certesa.

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha assegurat després en roda de premsa que Rajoy ha demanat "acabar d'una vegada per sempre amb la cerimònia de la confusió" oberta a Catalunya perquè la situació actual no beneficia la societat catalana. "La petició és que hi hagi seny, que el Govern de la Generalitat s'ocupi del que necessiten avui els catalans, que el que necessiten és un govern que s'ocupi dels seus problemes i de governar", ha declarat la número dos del PP.

stats