Política 29/08/2013

Navarro seguirà comptant amb Chacón al PSC, encara que deixi el Congrés

El líder socialista considera que l'exministra "serà una persona des del punt de vista polític molt valuosa per al partit" quan torni dels Estats Units

Europa Press
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha afirmat aquest dijous que el seu partit seguirà comptant amb l'exministra Carme Chacón, tot i que hagi renunciat al seu escó al Congrés per fer classe de sistemes polítics a la Universitat de Miami Dade (Estats Units). "La política no es fa només des del Congrés", ha advertit als passadissos del Parlament, on ha avançat que seguirà mantenint contacte amb Chacón.

Navarro ha subratllat que es pot fer política col·laborant amb projectes des de la distància i s'ha mostrat convençut que l'exministra de Defensa "estarà molt present en la vida política" del PSC.

"Seguirem treballant i col·laborant junts", ha subratllat el líder socialista, que ha remarcat que la decisió de Chacón se cenyeix a l'àmbit personal i ha considerat que és una bona oportunitat professional.

Preguntat sobre si la diputada tornarà a la política al seu retorn de Miami, ha afirmat que quan ella torni "serà una persona des del punt de vista polític molt valuosa per al partit".

stats