Política 26/06/2017

El Parlament citarà José Zaragoza (PSC) i Esteban Urreiztieta ('El Mundo') per l'operació Catalunya

La comissió d'investigació ha acordat aquest dilluns sol·licitar la compareixença de la detectiu de Método 3 Elisenda Villena

Ot Serra
1 min
L'exsecretari d'organització del PSC José Zaragoza

BarcelonaLa comissió d'investigació de l'operació Catalunya citarà l'exdirigent del PSC José Zaragoza perquè doni explicacions sobre l'enregistrament de la conversa de La Camarga entre l'exlíder del PP Alícia Sánchez-Camacho i Victoria Álvarez.

L'exparella de Jordi Pujol Ferrussola ha explicat aquest dimarts en la seva compareixença que l'actual diputat socialista al Congrés va encarregar la gravació del dinar, motiu pel qual els grups parlamentaris han acordat que se'l citi a comparèixer.

Els diputats també han acordat citar Elisenda Villena, exdetectiu de Método 3 responsable de col·locar el micròfon per al dinar, segons Álvarez, i qui va explicar a l'exparella de Jordi Pujol Jr. que Zaragoza havia encarregat la gravació.

També s'ha acordat citar el periodista d''El Mundo' Esteban Urreiztieta, relacionat presumptament amb les falses acusacions dels comptes de l'exalcalde Xavier Trias a l'estranger.

stats